Coach Bertram

"Met vallen en opstaan is meer mogelijk dan je denkt"

Muziek is één van mijn grote passies. Het produceren, luisteren en draaien daarvan doe ik ontzettend graag. Na talloze niet afgemaakte opleidingen, heb ik mijn hart gevolgd. Ik ben gaan reizen en heb verschillende dingen geprobeerd om erachter te komen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Ik wil graag iets betekenen voor mensen en daar mijn werk van te maken. Zo ben ik bij Impacter terecht gekomen.

Bertram Knoop, 33 jaar, Stadskanaal, coach bij Impacter sinds 2021

Als coach ben ik een luisterend oor, ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Wat ik belangrijk vind is openheid en wederzijds respect. Maar ik houd ook van gesprekken met een goede dosis humor. Samen zoeken wij naar de mogelijkheden die het beste bij jou passen.

Hobby’s/interesses: muziek, reizen, natuur, gamen, sport (kijken).

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Nikki

"Volg je hart en je dromen"

Ik ben een enthousiast en spontane coach die graag met jou in gesprek gaat. Wat ik belangrijk vind is dat je je hart en je dromen volgt. Samen kunnen we aan de slag met het vinden van jou dromen. Natuurlijk gaan we kijken hoe jouw droom vorm kan krijgen in de maatschappij. Mijn droom is om jongeren te begeleiden. Door mijn levenservaring hoop ik jullie beter te kunnen begrijpen en beter te kunnen begeleiden. Het lijkt mij vooral leuk om jou te leren kennen. Mijn hobby’s zijn zingen, gitaar spelen en muziek luisteren.

Coach Jesper

"Ik vind het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen."

Toen ik net van de middelbare school kwam had ik geen idee wat ik wilde doen. Ik vond zóveel dingen leuk, dus het was erg lastig om een keuze te maken. Ik ben eerst begonnen met een hoveniersopleiding, daarna een juridische opleiding en tot slot ben ik terecht gekomen bij mijn (huidige) sociale opleiding. Door allerlei dingen te doen en te proberen ben ik er dus achter gekomen waar mijn passie ligt en wat mijn kwaliteiten zijn.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.