Coach Nikki

"Volg je hart en je dromen"

Ik ben een enthousiast en spontane coach die graag met jou in gesprek gaat. Wat ik belangrijk vind is dat je je hart en je dromen volgt. Samen kunnen we aan de slag met het vinden van jou dromen. Natuurlijk gaan we kijken hoe jouw droom vorm kan krijgen in de maatschappij. Mijn droom is om jongeren te begeleiden. Door mijn levenservaring hoop ik jullie beter te kunnen begrijpen en beter te kunnen begeleiden. Het lijkt mij vooral leuk om jou te leren kennen. Mijn hobby’s zijn zingen, gitaar spelen en muziek luisteren.

Nikki Pontier, 24 jaar oud, Musselkanaal, coach bij Impacter sinds 2021

Na een zoektocht vol opleidingen heb ik de opleiding gevonden die het beste bij mij past. Momenteel volg ik de opleiding pedagogisch medewerker specifieke doelgroepen. Naast mijn opleiding en mijn zoontje, ben ik veel bezig met muziek maken. Sinds twee jaar speel ik gitaar en ik zing sinds mijn 10de. Dat is voor mij een uitlaatklep maar ik vind het vooral heel leuk om te doen. Daarnaast ben ik erg sociaal en hou ik ervan om met mensen te praten of leuke dingen te doen.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Jesper

"Ik vind het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen."

Toen ik net van de middelbare school kwam had ik geen idee wat ik wilde doen. Ik vond zóveel dingen leuk, dus het was erg lastig om een keuze te maken. Ik ben eerst begonnen met een hoveniersopleiding, daarna een juridische opleiding en tot slot ben ik terecht gekomen bij mijn (huidige) sociale opleiding. Door allerlei dingen te doen en te proberen ben ik er dus achter gekomen waar mijn passie ligt en wat mijn kwaliteiten zijn.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.