Onze coaches zetten zich altijd 100% in voor jou!

Maak kennis met onze coaches

Onze coaches helpen je graag verder. Heb je ambities of een bepaalde droom maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor het milieu maar geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is? We vinden altijd wel een manier om je verder op weg te helpen. Neem contact met ons op en dan drinken we een kop koffie!

Coach Nikki

"Volg je hart en je dromen"

Ik ben een enthousiast en spontane coach die graag met jou in gesprek gaat. Wat ik belangrijk vind is dat je je hart en je dromen volgt. Samen kunnen we aan de slag met het vinden van jou dromen. Natuurlijk gaan we kijken hoe jouw droom vorm kan krijgen in de maatschappij. Mijn droom is om jongeren te begeleiden. Door mijn levenservaring hoop ik jullie beter te kunnen begrijpen en beter te kunnen begeleiden. Het lijkt mij vooral leuk om jou te leren kennen. Mijn hobby’s zijn zingen, gitaar spelen en muziek luisteren.

Coach Jesper

"Ik vind het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen."

Toen ik net van de middelbare school kwam had ik geen idee wat ik wilde doen. Ik vond zóveel dingen leuk, dus het was erg lastig om een keuze te maken. Ik ben eerst begonnen met een hoveniersopleiding, daarna een juridische opleiding en tot slot ben ik terecht gekomen bij mijn (huidige) sociale opleiding. Door allerlei dingen te doen en te proberen ben ik er dus achter gekomen waar mijn passie ligt en wat mijn kwaliteiten zijn.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.