Eén op één coaching

Bij Impacter Stadskanaal krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken waar jij blij van wordt. Dat kan op een plek waar experimenteren oké is en waar je wordt gewaardeerd om wie je bent. Je hoeft het niet alleen te doen maar met ondersteuning van een jongerencoach. Wat is jouw motivatie om impact te maken?

Een ander helpen
Wil jij je inzetten voor een maatschappelijk doel? Cool! Weet je al precies wat je wilt doen en hoe je anderen wilt helpen? Of heb je nog geen idee en heb je wat hulp nodig? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres! We kijken samen hoe jij je talenten en kwaliteiten kunt inzetten om anderen te helpen.

(Werk)ervaring opdoen
Soms weet je al precies welke richting je op wilt en waar je interesse ligt. Maar weet je nog niet precies hoe je er komt. Je wilt meer inspiratie opdoen, of je werkervaring aanvullen. Bij Impacter Stadskanaal kijken we hoe je dit kunt aanpakken. Zo vergroot jij je netwerk en creëer je kansen binnen de sector die jij tof vindt.

Anderen ontmoeten
Nieuwe mensen leren kennen, aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten of je sociale skills ontwikkelen. Ook dit zijn goede redenen om te beginnen met een eigen project of vrijwilligerswerk. Vind je het best spannend om nieuwe mensen te leren kennen? Dat is helemaal niet erg. We doen het samen en gaan op jouw tempo. Hoe dan ook leer je via Impacter toffe mensen kennen.

Ik heb geen idee wat ik wil
Hoe tof is dat! Je kunt nog alle kanten op. Maar soms is het ook frustrerend en vervelend. Snappen wij! En daarom gaan wij graag met jou in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Door op een leuke plek aan de slag te gaan met vrijwilligerswerk of het opstarten van je eigen project kun je bij Impacter Stadskanaal jezelf én je talenten beter leren kennen. Hierdoor is het makkelijker om een keuze te maken. We gaan graag met je in gesprek!

Toch liever in een groep? Dat kan! We bieden namelijk ook groepscoaching aan! 

Meld je aan!

Bekijk hier onze coaches

Alle coaches
Coach Yorick

"Heb plezier, volg je hart en wees trots op jezelf!"

Ik vind het leuk om met mensen in contact te zijn en vind humor in mijn werk erg belangrijk. Mijn levensmotto is dan ook: ”wat er ook gebeurd, altijd blijven lachen”. Weet jij niet wat je leuk vindt? Geen stress! Het is niet erg om het even niet te weten! Ik had enorm veel moeite om een goede studiekeuze te maken en wist eigenlijk niet wat ik leuk vond om te doen. Door soms gewoon maar dingen te proberen en uit je comfortzone te stappen kom je vaak tot hele verrassende en leuke ontdekkingen over jezelf! Het belangrijkste vind ik dat je plezier hebt in wat je doet, je je hart volgt en dat je trots bent op elke stap die je zet!

Coach Naomi

"Elke dag is een nieuwe kans om te leren en te ontdekken wie je bent"

Toen ik mijn diploma voor de middelbare school had gehaald, was ik zo blij! Eindelijk je eigen richting kiezen. Ik vond de druk lastig om nu al te weten wat ik later wil worden. Ik koos een opleiding, maar merkte dat ik nog niet helemaal gevonden had wat ik wilde. Toch besloot ik verder te gaan. Toen ik klaar was met mijn mbo-opleiding wist ik het nog steeds niet precies. Ik besloot om verder te gaan met een hbo-opleiding, maar de vraag ‘wie ben ik?’ kwam steeds weer naar boven. Vraag je je dit ook wel eens af of wil je meer ontdekken over wie jij bent? Ik wil graag samen met jou jouw pad gaan ontdekken!

Laten we kennismaken!

Kennismaken met onze coaches of meer informatie?